Ikke for å bruse med fjæra,

men dette er noen av jobbene vi har gjort.

Finn.no Økonomi

FINN.no - økende muligheter

Sammen med FINN.no har vi jobbet med å gjøre konkurransen mellom banker og forsikringsselskap mer åpen og rettferdig. Vår designer har hjulpet teamet bak FINN Økonomi med å forbedre eksisterende tjenester som lånesøknader for bolig- og billån og forsikringspakker. Målet var å knytte FINN sine brukerne til riktig bank eller forsikringsselskap, slik at både våre kunder og partnere opplever FINN.no som en smart og effektiv markedsplass.

Vi har gjort kundereisen enklere, mer brukervennlig og mer transparent. Så langt i år har finanstorgene til FINN sett en økning i trafikk på hele 38 % og en større effekt enn tidligere.

Finn.no

FeltGIS - Teknologi møter skog

Sammen med FeltGIS gjør vi arbeidshverdagen til skogsarbeidere lettere. Det første produktet ut på markedet er en “grønn boks” som knytter hogstmaskiner og lastbærermaskiner til hverandre og internett. Denne frigjør skogsarbeideren fra kjedelige oppgaver og de kan fokusere på det de interesserer seg mest for; selve skogsdriften.

Vi har vært med å utvikle hele den tekniske platformen til FeltGIS, og vi har utforsket mange spennende idéer og teknologier på vei mot den endelige tekniske løsningen.

FeltGIS.no
Project Yr

Yr - en levende værvarsling

Utviklere fra oss bidro på teknologien bak den prisvinnende værvisualiseringen i mobilappen til Yr. Vi var med fra konseptfasen og med en «alt kan fikses»-holdning leverte vi en solid og pragmatisk teknisk løsning rigget for de løpende endringene underveis.

Resultatet ble den nye Yr-appen som fortsatt øker brukermassen sin over hele verden og har 99.99% feilfrie økter; et solid håndverk som er lett å ta over for utviklere som kommer etter oss.

Yr i appstore

Strim - samler alle dine strømmetjenester

Våre utviklere var med å bygge appene for iPhone, iPad og Apple TV for den nye strømmetjenesten Strim. Strim er for folk som har kuttet ut lineær TV, og ønsker og samle strømmeabonnementene i én tjeneste.

Vi var med fra konseptfasen til lansering. Fordi vi allerede hadde vært med å bygge de andre appene til RiksTV, fikk vi på kort tid opp et produkt som støttet seg på de eksisterende løsningene. Dette skapte også gode synergier mellom RiksTV og Strim, gjennom at man kan gjøre forbedringer på begge tjenester samtidig. Strim ble en snakkis i bransjen og ble godt mottatt av kundene.

Strim.no
Telenor T-We illustrasjon

T-We - skreddersydd underholdning

Flere utviklere fra oss bidro til den nytenkende løsningen for skreddersydd underholdning. Vi var med under hele utviklingen, med en særs stor innsats fra Finks flinke utviklere, leverte vi denne populære tjenesten sammen med Telenor på rekordtid.

Med en myk lansering ble alle brukere godt introdusert til den nye T-we opplevelsen, underholdning på brukerens premisser.

Telenor T-We